Cryolipolyse

Definitief verlost van hardnekkige vet zones

Afspraak maken

Reken definitief af met vet!

Last van hardnekkige vetrollen? Die u met sporten en gezond eten maar niet weg krijgt? Dan is het bevriezen van vet een uitstekende oplossing.

Reken definitief af met vet en gun uzelf uw ideale vorm. Voor heren en dames!

 • Vetcellen verdwijnen voorgoed
 • Pijnloos en snel
 • Groot behandelgebied per keer
 • Verwijderd hardnekkig vet
 • Ervaren cryolipolyse specialisten
 • Voor heren en dames!
 • 100 % veilig en effectief bewezen

Resultaat na 1 keer behandelen van de bovenbenen!

 • Vetcellen verdwijnen voorgoed
 • Pijnloos en snel
 • Verwijderd hardnekkig vet
 • Voor heren en dames!
 • 100 % veilig en effectief bewezen

Maak direct online een afspraak

Afspraak maken

Veel gestelde vragen

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse of anders gezegd “vet bevriezen” is een wetenschappelijk onderbouwde methode. Zodra vetcellen worden bevroren sterven ze af en worden ze door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Deze vetcellen verdwijnen permanent uit het lichaam en kunnen niet meer opzwellen. U bent dus voor de rest van uw leven verlost van het vet uit de behandelde zone.

Hoe werkt het?

Uw behandelingen worden uitgevoerd met het meest geavanceerde en krachtigste cryolipolyse apparaat, de Clatuu. Het doel van de behandeling is het aanpassen van de vorm van het lichaam. Cryolipolyse apparaten zijn niet nieuw, maar wel verschillend. De Clatuu onderscheidt zich op diverse onderdelen, waardoor hij vele malen effectiever werkt. De Clatuu is het paradepaardje in de markt.

Tijdens de behandeling worden er twee handstukken geplaatst op het gewenste gebied. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Coolsculpting waarbij maar één handstuk beschikbaar is. Het te behandelen gebied per keer is dus vele malen groter. De handstukken zuigen het vet naar binnen. Na ongeveer tien minuten is de vetlaag volledig bevroren tot – 9 graden.

Welke zones kunnen er behandeld worden?
 • Buikvet
 • Lovehandles of flanken
 • Vet rond de BH band
 • Vet bovenarmen
 • Rugvet
 • Binnen- en buitendijen
 • “men boobies” of mannenborsten

 

Doet de cryolipolyse behandeling pijn?

Anders dan bij liposuctie is deze behandeling nagenoeg pijnloos. Gedurende de eerste tien minuten kan het voelen alsof iemand u heel hard knijpt. Wanneer het vet eenmaal bevroren is, is het gevoelloos.

Zijn er bijwerkingen?

U kunt na afloop alles doen. Wij adviseren u geen alcohol te nuttigen. Wel om extra water te drinken omdat uw lichaam alle vetcellen moet gaan afvoeren. U mag geen ontstekingsremmers nemen. Die remmen het proces. Direct na de behandeling is de huid wat rood. Het kan ook blauw worden. Dit gebied wordt door de behandelaar gemasseerd. De roodheid verdwijnt weer. Net als het vet in die zone!

Wanneer kan ik resultaten verwachten?

Na de behandeling gaat uw lichaam aan de gang om de behandelde vetcellen af te voeren. Na ongeveer 3 weken zie je de eerste resultaten en na ongeveer 3 maanden is het proces voltooid. U kunt zonodig het proces meerdere malen herhalen.

Waarom de Clatuu?

Waar sommige apparaten alleen de boven- of onderkant koelen, beschikt de Clatuu als enige over een 360 graden technologie in combinatie met maar liefst 2 behandelapplicatoren. Zo kun je meerdere zones op het lichaam tegelijkertijd behandelen. Een beter resultaat in de helft van de tijd! Hiermee is de Clatuu hét paradepaardje op cryolipolyse gebied!

Het unieke handstuk maakt gebruik van een sterk vacuüm, zodat de huid en het vet goed in de behandelkop gezogen wordt. Deze lichaamszone wordt vervolgens rondom gekoeld zodat het hele gebied dezelfde diepe en continue koeling krijgt. De kou vervliegt dus niet, waardoor het resultaat vele malen beter is dan met andere apparaten. Waar andere apparaten stoppen bij -4 graden, biedt de krachtige Clatuu een continue koeling van -9 Graden.

Cryolipolyse techniek, kies voor kwaliteit en pas op voor namaak

De reden dat de prijs van een Clatuu behandeling hoger ligt is goed te verklaren. De behandeling wordt alleen uitgevoerd door goede opgeleide en gekwalificeerde medewerkers. En de prijs van de Clatuu zelf ligt vele male hoger dan de namaakapparaten veelal afkomstig China. Deze “kopie apparaten” zijn imitaties en dat verklaart meteen de lage prijzen en aanbiedingen.

Natuurlijk is de prijs van een behandeling belangrijk. De vraag is alleen of u tevreden bent wanneer u minder betaald voor een behandeling zonder resultaat? Immers, u komt met een doel, en dat is het verliezen van die hardnekkige vetzone.

Bij een te lage koeling zullen vetcellen niet verdwijnen. Bij een te hoge koeling kan de huid bevriezen en kunnen er brandwonden ontstaan. U heeft maar één lichaam. Wees er zuinig op en laat cryolipolyse behandelingen veilig uitvoeren in een kliniek door medewerkers die hiervoor opgeleid zijn.

 

Johan,, 46 jaar. Een jaar geleden was ik het zat. Ik heb het roer omgegooid. Ik eet gezond en beweeg regelmatig. Maar toch bleef ik met een hardnekkige vetrand rond mijn buik lopen. Wat ik ook deed aan sporten en gezond eten. Niets hielp. Maar door Medi Slimcare ben ik definitief van dit probleem verlost. Ik loop de komende zomer een stuk lekkerder rond in mijn zwembroek

Johan

Ik heb mijn hele leven al veel te brede heupen tov mijn middel. Altijd gezeur met goed passende broeken. Daar ben ik nu definitief vanaf! Want het komt niet meer terug. Als ik dit eerder had geweten….”(

Jolanda

Ada is 55. Na de overgang bleef ik mooi zitten met die hardnekkige vetzone op mijn buik en heupen. Wat ik ook deed, niets hielp. Maar nu ben ik zo blij dat ik mij heb laten behandelen met cryolipolyse. De Clatuu heeft mij definitief verlost van mijn vetzone. Dat had mij normaal gesproken nooit gelukt.

Ada

snel gezond slank