Gezonde voeding. Wel zo lekker! 

Waarschijnlijk heeft u al van alles geprobeerd en bent u helaas een “kenner” op het gebied van afvallen. Omdat er veel ervaringsdeskundigen bij ons werken weten wij als geen ander hoe dit voelt. 

Het is eigenlijk heel simpel. Als u flink wat gewicht verliest gaat u zich beter voelen, u gaat er beter uitzien, u krijgt complimenten van de familie en vrienden. Kortom, u komt in een positieve spiraal.  En Medi Slimcare zal uw positieve spiraal aanzienlijk versnellen. Dat is waar wij goed in zijn! Snel, gezond slank!  Maak vandaag nog een afspraak met een van onze voedingsbegeleiders en kijk wat Medi Slimcare voor u kan betekenen.

Medi Slimcare houdt het makkelijk. Immers, gezond eten moet vooral weer leuk en lekker zijn. Aan de hand van uw wensen kijken we samen wat een handige weg hier in is. En dat beperkt zich echt niet tot een karige maaltijd waarbij u niets meer mag. Maar vooral veel eten en goede keuzes maken. Gun uzelf uw ideale vorm en maak vandaag nog een afspraak. 

  • Werken aan eetpatronen
  • Resultaat voor altijd
  • Uniek samengesteld
  • Gezond leven en is lekker leven

Afspraak maken?

Maak direct een afspraak. 072-7920297

Afspraak maken

Veel gestelde vragen

Johan,, 46 jaar. Een jaar geleden was ik het zat. Ik heb het roer omgegooid. Ik eet gezond en beweeg regelmatig. Maar toch bleef ik met een hardnekkige vetrand rond mijn buik lopen. Wat ik ook deed aan sporten en gezond eten. Niets hielp. Maar door Medi Slimcare ben ik definitief van dit probleem verlost. Ik loop de komende zomer een stuk lekkerder rond in mijn zwembroek

Johan

Ik heb mijn hele leven al veel te brede heupen tov mijn middel. Altijd gezeur met goed passende broeken. Daar ben ik nu definitief vanaf! Want het komt niet meer terug. Als ik dit eerder had geweten….”(

Jolanda

Ada is 55. Na de overgang bleef ik mooi zitten met die hardnekkige vetzone op mijn buik en heupen. Wat ik ook deed, niets hielp. Maar nu ben ik zo blij dat ik mij heb laten behandelen met cryolipolyse. De Clatuu heeft mij definitief verlost van mijn vetzone. Dat had mij normaal gesproken nooit gelukt.

Ada

snel gezond slank