Lipo Slimcare

Maak direct een afspraak. Dan loopt ook u de komende periode gezond en slank rond. Het is geschikt voor dames en heren. Met de persoonlijke ondersteuning zult u ervaren dat elke behandeling effectief kan zijn!
Maak de afspraak waneer het u uitkomt; wij zijn 6 dagen per week open!

Er zijn mensen die graag vet willen verliezen maar elektrostimulatie niet zien zitten. Voor die groep heeft Medi Slimcare een eigen laser laten ontwikkelen. Een zogenaamde “koud laser” die door laserlicht vetcellen leeg laat lopen. Dit wordt afgevoerd door je lichaam en vet zones slinken aanzienlijk. Indien dit gebeurt in combinatie met gezonde voeding vliegen de kilo’s en centimeters eraf. De laser wordt niet warm, u voelt er niets van. Terwijl u ontspannen ligt lopen we samen door uw voeding heen en maken voor u een op maat en geschikt voedingsplan.

 • Snel vet verliezen *
 • Hardnekkige vetophopingen na de overgang verdwijnen*
 • Strakkere huid*
 • Volledig veilig en pijnloos

Afspraak maken?

 

Afspraak maken

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?

U neemt plaats op een comfortabele behandelbank. Op uw lichaam worden pads aangebracht. In deze pads zitten professionele diodes. Het laserlicht zorgt ervoor dat er kleine gaatjes in de vetcel ontstaan. De vetcel loopt leeg en uw lichaam voert dit af. Alleen de vetcel is gevoelig voor de laser. De overige lichaamscellen laat de laser ongemoeid. De laser wordt ook niet warm. Men noemt het ook wel een zogenaamde koud laser. U ligt dus ontspannen, zonder dat u er iets van merkt bent u na een half uur tot een uur al heel wat centimeters kwijt.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?
 • Kaaklijn en onderkin
 • Bovenarmen
 • Binnenkant knieën
 • Bovenbeen – Zijkant bovenbeen – Binnenkant bovenbeen
 • Maagregio – Onderbuik – Totale buik
 • Billen – Stuitje – Lovehandles
 • Taille
 • “men boobies of mannenborsten
Hoeveel behandelingen?

Dit hangt natuurlijk helemaal af van hoeveel vet u heeft en wat u zelf doet aan gezonde voeding. De Lipo Slimcare laser versnelt uw afvalproces aanzienlijk. De meeste cliënten komen 2 keer per week.

Johan,, 46 jaar. Een jaar geleden was ik het zat. Ik heb het roer omgegooid. Ik eet gezond en beweeg regelmatig. Maar toch bleef ik met een hardnekkige vetrand rond mijn buik lopen. Wat ik ook deed aan sporten en gezond eten. Niets hielp. Maar door Medi Slimcare ben ik definitief van dit probleem verlost. Ik loop de komende zomer een stuk lekkerder rond in mijn zwembroek

Johan

Ik heb mijn hele leven al veel te brede heupen tov mijn middel. Altijd gezeur met goed passende broeken. Daar ben ik nu definitief vanaf! Want het komt niet meer terug. Als ik dit eerder had geweten….”(

Jolanda

Ada is 55. Na de overgang bleef ik mooi zitten met die hardnekkige vetzone op mijn buik en heupen. Wat ik ook deed, niets hielp. Maar nu ben ik zo blij dat ik mij heb laten behandelen met cryolipolyse. De Clatuu heeft mij definitief verlost van mijn vetzone. Dat had mij normaal gesproken nooit gelukt.

Ada

snel gezond slank